Merk van de maand: Zadig & Voltaire

29-01-2020


We verwelkomen deze maand niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuw merk in de winkel. Misschien heb je het al gespot: Zadig et Voltaire! Het Parijse modehuis dat werd opgericht door Thierry Gillier staat voor moderne vrouwelijkheid met een wilde en vrije touch. Het merk omarmt de kracht en het sensuele dat je vindt in alles dat rauw en onaf is. 


Sinds 2006 is Cécilia Bönström als creative director de drijvende kracht achter dit tijdloze merk. Ze gelooft heilig in ''less is more'' en laat dit ook duidelijk zien in haar collecties. Cashmier, zijde en rechte lijnen zijn altijd terug te zien in haar signature ontwerpen. Het merk innoveert door trends te negeren en altijd een een eigen weg te volgen waarin simpliciteit tot hogere kunst wordt verheven.


Wie dit jaar van plan is dit jaar te investeren in items die ook het volgende decennium (en die daarna) nog een toegevoegde waarde in je kledingkast zijn, is bij Zadig et Voltaire aan het juiste adres. Tijdloze ontwerpen van de fijnste materialen. Kledingstukken die hun hele leven bij je blijven omdat je er nooit op uitgekeken raakt. Daarmee sluit het merk bovendien mooi aan op de slow fashion movement die momenteel gaande is; dat allemaal draait om concious shoppen. 


Net zo enthousiast als wij? Kom dan een kijkje nemen in de winkel. Meer fan van onze andere merken? Ook dan zijn er geweldige nieuwe items te bespeuren. See you soon! 

Bron: zadig-et-voltaire.com.
Bron: zadig-et-voltaire.com.