Wintersale bij Nonne

17-12-2019

Met nog een weekje te gaan tot kerst is bij Nonne de wintersale van start gegaan. Op bijna onze gehele wintercollectie krijg je vanaf vandaag maar liefst 40% korting. Hét moment om een kerstcadeautje voor jezelf in te slaan, vinden wij...

Ben je nog opzoek naar een prachtig jurkje voor oud & nieuw? Rabens Saloner, Essential Antwerp, Rough Studios en nog heel veel meer pareltjes van merken helpen jou op de meest glamorous way het jaar uit te knallen. Met de eindeloze koude maanden die nog voor ons liggen, denken wij bovendien dat je nog lang zult kunnen genieten van onze sprankelende winter items.

Wij kijken ondertussen vast naar 2020, een jaar waarin we nog héél veel meer vrouwen willen helpen om te stralen en de uniekste versie van zichzelf te worden. 

Mochten we je niet meer zien vóór het einde van het jaar (we hopen van wel natuurlijk), dan wensen we je bij deze vast prachtige kerstdagen en een fantastisch uiteinde met veel liefde, champagne, new years kisses en natuurlijk fantastische kleding!

Heel veel liefs,

Nonne